Πως να ξανά-φυτέψεις κρεμμυδι.

Η ανάγκη μου για πιο φυσικά και χωρίς χημικά τρόφιμα αλλά και η ακρίβεια που υπάρχει δεξιά κ αριστερά, με έκανε να θέλω να βρω τρόπους να τροφοδοτώ την οικογένειά μου με αγνά κ φθηνά υλικά.
Ένα από αυτά είναι το πολύ αγαπημένο μας κρεμμυδάκι..
Όλοι έχουμε κρεμμύδια στο σπιτικό μας οπότε την επόμενη φορά λοιπόν που θα θελήσετε να μαγειρέψετε κάτι με κρεμμύδι,θυμηθείτε..ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ..ειδικά τον "πωπό" του κρεμμυδιού..Ξέρετε,αυτόν με τις τριχούλες.. Γιατί εάν τον κρατήσετε και τον βάλετε μέσα σε μία γλαστρούλα με χωματάκι, τότε η μαγεία θα αρχίσει, και μετά από 4 περίπου βδομάδες φροντίζοντας το με νερό και αγάπη, θα αρχίζει να φυτρώνει ένα ολοκαίνουριο κρεμμυδάκι..!! Τόσο απλά και τόσο μαγικά!

 Ένα εξίσου σημαντικό για το χώμα και το κρεμμυδάκι μας είναι το χώμα να είναι πλούσιο σε κοπρια..Είναι σούπερ δυναμωτική κ τρυφερή με τα καλά μας τα κρεμμυδάκια!!
Τρόπους για να φτιάξουμε μόνοι μας κοπρια βρίσκεται στην ανάρτηση "Η Δική μου Κοπριά"

Καλή επιτυχία!!

Αναγνώστες

Marina Riley. Από το Blogger.