Λοιπόν,,,πάρτε χαρτί και στυλό και σημειώστε παρακαλώ..
60 γρ. λάδι καρύδας
60 γρ. μέλι
80 γρ. κακάο
1 πρέζα αλάτι
Βάζουμε το θαυματουργό λάδι καρύδας μας σε ένα μπρίκι να ζεσταίνεται (δεν το καίμε) και προσθέτουμε το κακάο μας, το μέλι μας και ανακατεύουμε..Αφού ενσωματωθούν όλα τα υλικά μας τότε το βγάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το αλατάκι μας..Καλό θα ήταν βέβαια να δοκιμάσουμε την γεύση του σε περίπτωση που χρειαστεί να συμπληρώσουμε κάποιο από τα παραπάνω υλικά..Το λάδι καρύδας σε θερμοκρασίες κάτω των 20 βαθμών Κελσίου είναι υγρό..οπότε σας συνιστώ να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο..
Καλο φάγωτη λοιπόν!
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Πως σου φανηκε αυτο που διαβασες??